^
Szalkai József Lepkészeti egyesület
Főoldalon » Szakirodalom » Magyar nyelvű könyvek és kiadványok » Magyarország nagylepkéi - második, javított kiadás


Magyarország nagylepkéi - második, javított kiadás

A hazai nagylepke-faunát bemutató annotált fajjegyzék és képtár első kiadásának sikere és a könyv iránti folytonos érdeklődés inspirálta a Heterocera Press Kiadót a második, javított kiadás elkészítésére.

A hazai nagylepke-faunát bemutató annotált fajjegyzék és képtár első kiadásának sikere és a könyv iránti folytonos érdeklődés inspirálta a Heterocera Press Kiadót a második, javított kiadás elkészítésére. A kötet még ez évben, 2012-ben meg fog jelenni, az első kiadástól eltérő módon, A4-es méretben.

A Dr. Varga Zoltán szerkesztésében megjelent könyv revideált fajjegyzéke követi az elmúlt másfél év taxonómiai és nomenklatúrai változásait, egyre pontosabb képet adva az 1275 fajt számláló hazai nagylepke-faunáról. A 77 színes tábla képkészlete az elemi képek számát tekintve nem változott, de számos fajt jobb minőségű, még inkább jellemző képeken mutattunk be, tovább segítve a problematikus fajok meghatározását.

A Magyarország Nagylepkéi nemcsak a professzionális lepkészek, hanem amatőr lepkekedvelők, természetvédelemben, mezőgazdaságban vagy erdőgazdálkodásban dolgozó szakemberek, egyetemi hallgatók és minden, a természet iránt érdeklődő ember számára hasznos és szép segítőtárs.

Megrendelhető

- online: info@heterocera.hu

- faxon: +36 22/22 33 14

- postai úton: Heterocera Press Kft. 1137 Budapest, Szt. István krt. 4. fe. 1/b.

Ára: 9000+Áfa (9450 Ft)+ csomagolási és postaköltség

HETEROCERA Természettudományi Könyvkiadó és Kutató Kft.

http://www.heterocera.net